Gezinsuitbreiding, opgroeiende kinderen, een uit de hand gelopen hobby: er zijn veel redenen waarom je meer ruimte in huis zou willen creëren. Een dakkapel is een elegante oplossing voor een nijpend ruimteprobleem. Maar hoe pak je dat aan?

Meer ruimte in huis met een dakkapel

Een dakkapel is ideaal voor zolderkamers, maar ook voor als je een woning hebt met schuin aflopende wanden. Maar waar begin je als je een dakkapel wilt plaatsen? Gelukkig hoef je het niet zelf te doen. Bij Besteleendakkapel kun je terecht als je erover zit te denken om een dakkapel te laten installeren. Dit bedrijf neemt je alle rompslomp rond het plaatsen van een dakkapel uit handen. Ze meten het voor je in, en binnen een dag is je dakkapel al geplaatst.

Het voordeel van een prefab dakkapel

Het voordeel van een prefab dakkapel bestellen is de snelle levertijd en de snelle plaatsing. Dat kan allemaal zo snel omdat de dakkapellen al kant en klaar zijn gemaakt, je hoeft ze alleen nog maar te installeren. De prefab dakkapellen worden gemaakt in kuststof en in hout. Ook kunnen ze helpen bij het aanvragen van de vergunning voor een dakkapel. Die mag je namelijk niet zomaar op je huis plaatsen. Bij Besteleendakkapel is het aanvragen van een vergunning dagelijkse kost. Je kunt de aanvraag dus met een gerust hart aan ze over laten.

Dakkapel of complete zolderverbouwing

Levert een dakkapel nog niet genoeg ruimte op? Dan kun je er ook voor kiezen om je hele zolder te laten verbouwen door Besteleendakkapel. Ze plaatsen complete wanden en ramen, leggen de elektra opnieuw aan en zorgen dat je zolder mooi afgetimmerd afgeleverd wordt. En als de monteurs dan na een laatste controle je nieuwe zolder verlaten hoef je alleen nog de ruimte opnieuw in te richten en ervan te genieten.

Author