Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Als jonge moeder in Amsterdam weet je er alles van! De combinatie van een drukke baan en een druk gezinsleven valt niet mee. Hoe vind je de balans tussen beiden? Waar kun je uitpuffen als het even niet meer gaat? En wat zijn de beste adresjes voor jonge moeders in Amsterdam? 3 gouden tips!

#1 Het Geboortecafé

Het Geboortecafé is een ontmoetingsplek voor zwangere en jonge moeders in Amsterdam. Elke vrijdagmiddag tussen 14:00 en 16:00 uur kun je in het Amsterdamse Reigersbos aanschuiven voor informatie, advies en om – onder het genot van een kopje koffie of thee – ervaringen uit te wisselen met andere moeders. Het Geboortecafé wordt georganiseerd door het Ouder- en Kind team Reigerbos, zij staan je bij met professioneel advies!

#2 Eén middag in de week voor jezelf

Om te voorkomen dat jezelf voorbij loopt, is het verstandig om één middag in de week helemaal vrij te boeken voor jezelf. Personal me-time is belangrijk, al is het maar twee uurtjes! Ga een middagje shoppen, koffie drinken bij een vriendin of lekker sporten. Je zult zien dat je nadien veel lekkerder in je vel zit en er weer vol tegenaan kan!

#3 Flexopvang voor jonge moeders in Amsterdam

Niets is stressvoller dan wanneer je op je werk voortdurend op de klok moet kijken, omdat je bang bent dat je anders niet op tijd bij de kinderopvang bent! Ook hier zijn tegenwoordig handige oplossingen voor: flexibele kinderopvang Amsterdam! Pas je opvang aan op je agenda en duik met een gerust hart nog even vol in die case!

Author