Niet op vakantie, maar een staycation dit jaar? Dan wil je het thuis natuurlijk zo aangenaam mogelijk maken! De romantiek van een kabbelende Italiaanse fontein, de luxe van een Fins stoombad of de gezelligheid van een Zwitserse blokhut. Met deze 3 tips haal je het vakantiegevoel naar je eigen achtertuin!

#1 Een opblaasbaar bubbelbad

Wie met wat zomerse muziek, een zonnebril en temperaturen van boven de 25 graden in zijn eigen bubbelbad ligt waant zich aan de Middellandse Zee! De opblaasbare variant is deze zomer razend populair. Voor twee, vier, zes of nóg meer personen – zodat je lekker met de hele familie kunt bubbelen in eigen achtertuin. Het grote voordeel van een opblaasbare jacuzzi is dat je hem in het najaar gemakkelijk leeg laten lopen en opbergt tot volgend jaar.

#2 Een blokhut

Wie niet op vakantie gaat, kan met een blokhut toch zijn eigen vakantiebungalow realiseren. Niets is zo leuk als kamperen in eigen tuin! Bovendien zijn blokhutten de perfecte opbergers: voor gereedschap, jullie fietsen, speelgoed van de kinderen of de opblaasbare jacuzzi. En zeg nou zelf: het geeft ook een prachtige sfeer: zo’n rustiek houten huisje in je achtertuin. Een leuke mini tuinset ervoor en de kids hebben hun eigen veranda!

#3 Tuinverlichting

Met verlichting maak je de achtertuin helemaal af. Zo kun je op zwoele zomeravonden nog lang genieten van het terras. Solar lampen werken op zonne-energie en gaan ‘s avonds automatisch aan wanneer het donker wordt. Kies voor een lichtsnoer, partylampjes of een sfeervolle tafelhouder met verschillende lampjes eraan. Er is ook speciale verlichting voor zwembaden, die waterproof is en met een bewegingssensor werkt.

Author