Als een naaste komt te overlijden dan komt er van alles af op de nabestaanden. Bovenop hun verdriet worden ze geconfronteerd met tal van beslissingen die ze binnen een korte tijd moeten nemen over de uitvaart. En zeker in deze tijd met alle nieuwe maatregelen wordt een uitvaart extra ingewikkeld. Gelukkig zijn er betrouwbare uitvaartondernemingen die je kunnen bijstaan in deze moeilijke tijd.

D&O Uitvaartverzorging staat je bij als een naaste wegvalt

D&O Uitvaartverzorging is een uitvaartverzorger die al meer dan 150 jaar ervaring heeft in het organiseren van een waardig afscheid. Ze verzorgen niet alleen de uitvaart, maar ook de opbaring, de rouwboeketten en het drukwerk zoals de rouwadvertentie en de rouwkaarten. In hun uitvaartcentrum wat gelegen is op begraafplaats ‘De Essenhof’, en waar ook het crematorium in Dordrecht te vinden is, kun je persoonlijk en liefdevol afscheid nemen. D&O Uitvaartverzorging neemt je alle zorg uit handen tijdens het emotionele proces wat je doormaakt als een naaste komt te overlijden. Ze helpen je met het maken van moeilijke keuzes, en staan je bij met passend advies en een luisterend oor.

Afscheid nemen in deze bijzondere tijd

Afscheid nemen is nooit makkelijk, en deze bijzondere tijd maakt het niet eenvoudiger. D&O Uitvaartverzorging heeft de technische mogelijkheden in huis om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van de nabestaanden in een tijd waarin zoveel extra maatregelen gelden. Ze beschikken bijvoorbeeld over professionele multimedia-apparatuur zoals camera’s in de zaal waarmee de uitvaartdienst live over het internet kan worden gestreamd. Zo kunnen in een tijd waarin het aantal aanwezigen beperkt moet worden toch alle familieleden, vrienden en kennissen de uitvaart bijwonen.

Author